Acces locație Pensiunea Delta Paradis – Murighiol – Canalul Dunavăț

Detalii privind accesul auto și transferul cu barca la Pensiunea Delta Paradis

Pensiunea Delta Paradis din Delta Dunării, este situată pe Canalul Dunavăț 1, la aproximativ 15 minute până la Lacul Razim. Pensiunea Delta Paradis poate fi accesată numai pe apăDebarcaderul Pensiunii Delta Paradis şi parcarea Pensiunii Delta Paradis se află între localitățile SARINASUF şi PLOPUL.
La șosea, se află un indicator spre debarcader. De la şosea până la debarcader (parcare), sunt aproximativ 2 km pe un drum de pământ. Acesta poate fi parcurs cu cea mai mare încredere, fără probleme pentru autoturisme.

Accesul auto până în localitatea Plopul se poate face din Tulcea pe DJ 222C, prin localitățile:

  • Malcoci, Nufăru, Băltenii de Sus, Beștepe, Mahmudia, Murighiol, Plopul;
    sau
  • Agighiol, Valea Nucarilor, Colina, Sarinasuf, Plopul.

Șoseaua pe ambele variante de drum este asfaltată, circulându-se fără restricții rutiere pentru drum în lucru. Durata traseului auto este de circa 40 minute.

Durata transferului cu barca de la debarcaderul din Plopul până la Pensiunea Delta Paradis este de circa 15 minute

Cazare în Delta Dunării acces auto și transfer cu barca la pensiune
Hartă acces auto și transfer cu barca la Pensiunea Delta Paradis din Delta Dunării

Debarcaderul din Dunavăț poate fi accesat auto din Tulcea pe DJ 222C, prin localitățile: Malcoci, Nufăru, Băltenii de Sus, Beștepe, Mahmudia, Murighiol, Dunavățu de Sus. Durata traseului auto este de circa 50 minute. Durata transferului cu barca de la debarcader până la pensiune este, de asemenea, de circa 50 minute.
Mai târziu de ora 21:00 sau pe timpul nopții, NU efectuăm transferuri cu barca, pentru că schimbările de temperatură dintre zi și noapte, fac ca vizibilitatea să fie redusă sau chiar zero după lăsarea întunericului, din cauza ceței și nu ne asumăm transferul.

traseu spre debarcader
Traseu spre debarcaderul Pensiunii Delta Paradis: la intrarea în localitate Plopul, mare atenție, pentru că la primul gard albastru , se va vira la dreapta, pe strada Fecioarei, pentru a vă bucura de un sejur cât mai plăcut, în Delta Dunării.

Comentariile sunt închise.