Ediția a I-a 04 – 06  Martie 2016

Cupa “Delta Paradis” ediția a I-a
04 – 06  Martie 2016   

Complexul Delta Paradis, situat pe Canalul Dunavăț 1, Murighiol, Tulcea, a organizat în perioada 4-6 martie, ediția I a concursului de pescuit sportiv la știucă Cupa Delta Paradis. La startul competiției s-au înscris 14 echipe, respectiv 28 de pasionați ai pescuitului sportiv, în special de răpitor: știucă, majoritatea din județele Tulcea și Constanța. Gazda evenimentului Complexul Delta Paradis a asigurat toate facilitățile necesare desfășurării concursului: cazare, mese, bărci, barcagii etc.

Concursul de pescuit sportiv la știucă, Cupa Delta Paradis s-a desfășurat conform programului stabilit de către organizatori, în sistem de catch & release, și anume: vineri, 4 martie, a avut loc ședința tehnică; sâmbătă, 5 martie, a avut loc prima manșă, iar duminică, 6 martie, a doua manșă, ora de începere a fost ora 07:00, manșele încheindu-se la ora 15:00.

Afis concurs de pescuit sportiv Cupa Delta Paradis

Afiș concurs de pescuit sportiv Cupa Delta Paradis

După prima zi de concurs, rezultatele parțiale indicau pe primele 3 locuri, cu un număr de 5 capturi, următoarele echipe: Oana Victor – Sorin Podaru – total parțial 294 puncte, Onelian Grigore – Ciprian Lazar –  total parțial 281 puncte și Viorel Petrică – Mihai Sofonea – total parțial 260 puncte.

Practic, după capturarea știucilor, arbitrii sunt chemați pentru a le măsura, ulterior știucile sunt eliberate înapoi în apă. Totalul este determinat prin adunarea în centimetri a lungimii știucilor.

Cu un avânt fenomenal, echipa situată în prima zi a concursului pe locul 7: Florin Anastasiu – Vana Narcis Adrian, a reușit să se mobilizeze și să câștige concursul cu un total de 514 puncte.

Organizatorul concursului Complexul Delta Paradis a oferit cupe și medalii câștigătorilor concursului, precum și diplome de participare tuturor concurenților, felicitându-i în mod deosebit pe cei care s-au clasat pe podium:

  • Locul I – echipa Florin Anastasiu – Vana Narcis Adrian – total 514 puncte.
  • Locul II – echipa Viorel Petrică – Mihai Sofonea – total 504 puncte.
  • Locul III – echipa Oana Victor – Sorin Podaru – total 439 puncte.
  • Cea mai mare captură – echipa Busu Gabriel – Pop Flavius – cu o știucă de 72 cm. Știuca a fost prinsă încă din prima zi a concursului.

Concurenții s-au declarat mulțumiți de condițiile oferite de Complexul Delta Paradis și de incinta de pescuit Dunavăț 1, cu o suprafață de 1.505 ha, cu bălți destinate în principal pescuitului de răpitor: știucă.

Organizatorul Complexul Delta Paradis a mulțumit tuturor concurenților pentru participare și a lansat invitația de participare și la celelalte 2 ediții programate în 2016: 6-8 mai și 28-30 octombrie, precum și pentru petrecerea unui sejur vacanță în cadrul Complexului, situat într-o locație minunată din Delta Dunării pe malul lacului Razim, înconjurată de apele Deltei Dunării și de liniște, unde, pe lângă pescuit, pot face excursii în orice colț al Deltei Dunării, se vor bucura de facilitățile hotelului, inclusiv piscina, vor degusta mâncarea tradițională dobrogeană și se vor relaxa în spațiile verzi și grădinile Complexului Delta Paradis.

  • locul I ed.I 2016
    Locul I Cupa Delta Paradis Editia I 2016

Comentariile sunt închise.