Facilități de cazare în Pensiunea Delta Paradis

Cazare în Delta Dunării cu restaurant, piscină și WiFi gratuit 

Aspectul clădirilor din complexul Delta Paradis, situat în Delta Dunării, păstrează specificul arhitectonic local. Acestea respectă arhitectura deltaică: scara umană,  marcarea orizontalei, raportul dintre acoperișul și restul clădirii (1/1), raportul plin-gol (în favoarea plinului); plastica fațadelor: culoarea “naturală” a învelitorii, culoarea alb-strălucitor la fațade, culoarea / forma tâmplăriei, cu variante pe arhitectura specifică etniilor și sunt acoperite cu stuf. Toate camerele sunt dotate cu parchet și gresie. Mobilier rustic este armonizat cu cerințele de confort actuale: minibar, televizoare LCD cu program prin satelit și aer condiționat.  Băile sunt dotate cu duș sau cadă, (apă caldă și rece non stop), sunt moderne, cu gresie și faianță. Complexul deține atât centrală termică pe lemne cât și centrală termică ecologică cu panouri solare cu tuburi vidate, pentru încălzirea apei. Restaurantul complexului oferă o gamă variată de preparate din pește, dar și meniu bazat pe bucătăria tradițională românească.

 Imagini din incinta Pensiunii Delta Paradis

Foisor Pensiunea Delta ParadisRestaurant Delta Paradispiscina pensiunea delta paradis

Facilități de cazare oferite oaspeților noștri

  • Restaurant cu specific pescăresc

Restaurantul complexului Delta Paradis oferă o gamă variată de preparate din pește. Recomandăm în primul rând tradiționala ciorbă de pește dar și alte specialități consacrate ale bucătăriei tradiționale românești.

La parterul hotelului se găsește un restaurant și un bar cu o capacitate de 40 de persoane. În afara restaurantului propriu, masa se poate servi și pe vasul restaurant RÂURENI. Capacitatea acestuia este de maxim 30 persoane și cuprinde: restaurant, bar și terasă acoperită.

Deasemenea, de curând am inaugurat un nou restaurant cu o capacitate de 80 de persoane, terasă și zonă de divertisment.

Mare parte din materia primă pentru bucătărie – carne, ouă, legume și pește, provine din producția proprie sau de la furnizori locali, fiind mereu proaspătă. Oferim o alimentație sănătoasă, bazată pe fructele și legumele specifice zonei, și pe o mare varietate de tipuri de pește. Gătite după specificul local, toate acestea garantează o experiență gastronomică de neuitat, contribuind astfel la reușita sejurului dvs. în Delta Dunării!

  • Piscină cu apă filtrată permanent

    Piscina in aer liber, cu apa cristalina, wifi gratuit si bar

    Piscina pensiunii Delta Paradis – apă limpede și răcoroasă

Piscina – loc de relaxare sau de joacă în sejurul familiei dvs. în DELTA DUNĂRII. Apa este dezinfectată, filtrată și recirculată permanent. Administrația pensiunii vă oferă: șezlonguri, duș, hamac-uri, foișoare și loc de joacă pentru copii. Are acoperire wifi de viteză, gratuit.

Accesul este liber la piscină pentru turiștii cazați în complexul nostru. Turiștii externi vor plăti o taxă de 20 lei.

  • Acces gratuit Internet WiFi

Accesul gratuit la rețeaua wireless de internet a hotelului este garantat, în schimb viteza poate fi ușor afectată de numărul de turiști care utilizează rețeaua simultan și de semnalul rețelei de internet furnizat prin satelit. Folosim echipamente WiFi de calitate, marca Ubiquiti Network:

  •  Hotspot indoor, dual band, 2×2 MIMO 802.11 a/b/g/n/ac, TX power 22 dBm, 300 Mbps @ 2.4GHz, 867 Mbps @ 5GHz, 1x Ethernet Gigabit  – două bucăți, amplasate în interiorul clădirilor;
  • Hotspot indoor/outdoor, dual band, 2×2 MIMO 802.11 a/b/g/n/ac, TX power 20 dBm, 300 Mbps @ 2.4GHz, 867 Mbps @ 5GHz, 1x Ethernet Gigabit, capabilitate Mesh Multi-Hop – trei bucăți, amplasate în exterior, pentru a oferi clienților noștri o experiență decentă;

pentru a realiza acoperirea întregii locații cu semnal, atât în cele două hoteluri, pentru toate camerele,  la restaurant, la foișoare și piscină, dar și în imediata apropiere a clădirilor. Practic tot ceea ce este pe pământ, în cadrul locației, dispune de semnal la internet.

  • Grădini și foișoare

Foisor langa restaurant cu acoperire wifi gratuit

Foișor din Pensiunea Delta Paradis

Pe arșița verii sau pe înserat, vă puteți relaxa la umbra mai multor foișoare din incintă, pe terasa restaurantului sau la terasa din fața hotelului, în liniștea patriarhală a Deltei Dunării, tulburată doar de strigătul păsărilor sălbatice ce se pregătesc de odihnă, de foșnetul vegetației mângâiate de adierea ușoară a vântului și de clipocitul sacadat al apei ce lovește ambele maluri ale incintei, ca vâslele unui bătrân pescar ce se întoarce ostenit acasă, după o zi truditoare la pescuit. Vi se cuvine această răsplată după o zi minunată petrecută în deltă, la pescuit, în excursii, la piscină sau la locurile de divertisment oferite cu mărinimie de dotările pensiunii!

Comentariile sunt închise.