Tarife cazare și excursii în Delta Dunării

Tarife 2020 transfer de la debarcader la Pensiunea Delta Paradis1

Tarife 2020 pentru cazare în Delta Dunării – Pensiunea Delta Paradis2

Tarife 2020 pentru excusii în Delta Dunării – Pensiunea Delta Paradis4

Ofertă 2020 pentru pescari – Pensiunea Delta Paradis5

 • Servicii incluse: parcare gratuită loc. Plopul, taxa hotelieră, acces gratuit la piscină, acces gratuit internet wireless.
 • Produsele consumate din pensiune/bufet/bar NU sunt incluse în preț și se achită la finalul sejurului în sistem de fișă cont/client/cameră.
 • Prețurile sunt valabile pe întreg anul, cu excepția evenimentelor speciale: concursurile de pescuit, Paștele, 1 Mai, Rusaliile,  Sf. Maria, Crăciunul, Anul Nou, etc.
 • Serviciile DEMIPENSIUNE includ: cazarea, micul dejun și cina. 
 • Serviciile PENSIUNE COMPLETĂ includ: cazarea, micul dejun, prânzul și cina. 
 • Prețurile serviciilor sunt calculate raportat la numărul adulților/cameră. 
 • Copiii cu vârsta 0-18 ani care sunt cazați în aceeași cameră cu părinții/adulții însoțitori, NU plătesc cazare. Mesele copiilor se vor achita conform comenzilor a la carte.

(1) Prețurile NU includ transferul de la debarcader (parcare) la Pensiune. Costul transferului de la debarcader la Pensiune, în valoare de 50 RON, se achită la finalul sejurului, împreună cu celelalte produse consumate din pensiune/bufet/bar, în sistem de fișă cont/client/cameră.

(2) Tarifele nu includ taxa de acces în Delta Dunării care se achită la ARBDD (  http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online ). Valoarea acesteia este de 5 RON de persoană pe zi, 15 RON de persoană pe săptămână sau 30 RON de persoană pe an.

(3) Dacă veniți să pescuiți cu barca dvs., permisele de acces pentru ambarcațiuni se obțin tot de la ARBDD. Valoarea unui permis anual de acces/ambarcațiune este 100 RON. (  http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online )

(4) Permisele de pescuit recreativ/sportiv sunt gratuite pentru toate categoriile de persoane fizice conform Legii nr. 1/2017 și sunt eliberate de ARBDD.  (  http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online )

(5) Costul benzinei consumate pentru pescuit sau excursii/plimbări NU este inclus în preț și se achită la finalul sejurului, împreună cu celelalte produse consumate din pensiune/bufet/bar în sistem de fișă cont/client/cameră.

(6) Pescuitul la știucă se realizează în regim CATCH & RELEASE !

(7) Persoanele care au un regim alimentar special și doresc să servească anumite produse (vită, oaie, curcan etc.) sunt rugate să precizeze acest lucru când fac rezervarea. Bucătăria noastră este cu specific tradițional pescăresc, însă preparăm și meniuri a la carte, la cererea clienților.

Precizări rezervări persoane fizice

 • Rezervările pentru persoane fizice  se fac anticipat cu minim 7-15 zile și se va percepe un avans de  20% / familie. Rezervarea telefonică va fi reținută 3 zile.
 • Rezervările pentru grupuri organizate se fac anticipat cu minim 7-15 zile și se va percepe un avans de minim 30%. Rezervarea telefonică va fi reținută 3 zile.
 • Avansurile sunt achitate pe baza facturii emise.
 • În prețurile de cazare pentru oferte, NU sunt incluse băuturile răcoritoare și alcoolice și transferul dus-întors.
 • Copiii cu vârsta 0-18 ani care sunt cazați în aceeași cameră cu părinții/adulții însoțitori, NU plătesc cazare. Mesele copiilor se vor achita conform comenzilor a la carte.

Aici puteți consulta Contractul cu turiștii Persoane Fizice. Contractul poate fi negociat fiind supus unor termeni și condiții. 

Precizări pentru agenții de turism

Rezervarea spațiilor de cazare se face pe baza comenzii tip (cerere ofertă), în formă scrisă (e-mail pe adresa: contact@delta-paradis.ro) emisă de către agenția de turism, acceptată și calculată de către Pensiune. Confirmarea rezervării  se face în maximum 24 de ore, în limita disponibilităților Pensiunii și numai dacă grupurile de turiști au achitat 30% din contravaloarea sejurului, respectiv 20% din contravaloarea sejurului, dar nu mai puțin de echivalentul tarifului unei zile de cazare din perioada solicitată, în cazul turiștilor individuali. Rezervările trebuie reconfirmate cu 3 zile înaintea începerii sejurului turiștilor individuali și cu 7 zile înainte, în cazul grupurilor.

Comisionul agenției de turism este conform contractului semnat între părți. Nu cedăm comision agențiilor care nu au contract cu S.C. ADVADELT TURISM S.R.L sau S.C. DELTA PENSION S.R.L.

Aici puteți consulta Contractul cu Agențiile de Turism. Contractul poate fi negociat. 

Închirieri autoturisme prin EUROPCAR ROMÂNIA

Turiștii din străinătate care sosesc pe aeroportul Mihail Kogălniceanu – Constanța sau Aeroportul Bucureşti – Otopeni sau turiștii din România, pot folosi serviciile de rent-a-car ale EUROPCAR România, taxa preferențială pentru clienții noștri fiind de 50 Euro/zi + consumul de combustibil. Pentru grupuri,  deplasarea Închiriere autoturisme prin Europcar poate fi organizată cu mai multe autoturisme sau cu microbuz.

Turiștii noștri pot închiria, la cerere, ce autoturism doresc din parcul EUROPCAR ROMÂNIA.

 


Comentariile sunt închise.