Ediţia a II-a 13-15 Mai 2016

Cupa “Delta Paradis” ediția a II-a 13-15 Mai 2016

Premii acordate

 • Premiul I -4500 LEI
 • Premiul II -3000 LEI
 • Premiul III – 1500 LEI
 • Cea mai mare captură – Voucer surpriza!

Complexul Delta Paradis, situat pe Canalul Dunavăț 1, Murighiol, Tulcea, a organizat în perioada 13-15 mai, ediția a II-a a concursului de pescuit sportiv Cupa Delta Paradis.

cupa delta paradis editia ii

Invitație Cupa Delta Paradis ediția a-II-a

La startul competiției s-au înscris 12 echipe. Gazda evenimentului Complexul Delta Paradis a asigurat toate facilitățile necesare desfășurării concursului: cazare, mese, bărci, barcagii etc.

Concursul de pescuit Cupa Delta Paradis s-a desfășurat conform programului stabilit de către organizatori, în sistem de catch & release, și anume: vineri, 13 mai, a avut loc ședința tehnică; sâmbătă, 14 mai, a avut loc prima manșă, iar duminică, 15 mai, a doua manșă, ora de începere a fost ora 07:00, manșele încheindu-se la ora 15:00.

Organizatorul concursului Complexul Delta Paradis a oferit cupe și medalii câștigătorilor concursului, precum și diplome de participare tuturor concurenților.

Rezultatele Concursului Cupa DELTA PARADIS ediția a II-a 13-15 Mai 2016

 • Locul I – echipa Florin Anastasiu – Aurel Gheorghiu – total 402 puncte.
 • Locul II – echipa Viorel Petrică – Mihai Sofonea – total 354 puncte.
 • Locul III – echipa Florin Voicu – Dumitru Ion – total 239 puncte.
 • Cea mai mare captură – echipa Dorin Popa – Georgiana Popa – cu o știucă de 70 cm.

Organizatorul Complexul Delta Paradis a mulțumit tuturor concurenților pentru participare și a lansat invitația de participare și pentru ultima ediție programată în 2016, în perioada 28-30 octombrie, precum și pentru petrecerea unui sejur vacanță în cadrul Complexului, situat într-o locație minunată din Delta Dunării, înconjurată de apele Deltei Dunării și de liniște, unde, pe lângă pescuit, pot face excursii în orice colț al Deltei Dunării, se vor bucura de facilitățile hotelului, inclusiv piscina, vor degusta mâncarea tradițională dobrogeană și se vor relaxa în spațiile verzi și grădinile Complexului Delta Paradis.

De la stânga la dreapta, locurile 1,2,3 și “Cea mai mare captură”:

 • masa de premiere
  Cupa si medaliile Delta Paradis ed.II 2016

Comentariile sunt închise.