Tarife excursii în Delta Dunării

Este evident că o mare parte a splendorilor Deltei Dunării sunt accesibile numai prin deplasarea la ele cu barca. Delta Dunării are o suprafață apreciabilă și frumusețile ei sunt dispuse aleator, adesea în locații greu accesibile, accesul la acestea făcându-se cu ghizi pricepuți și ambarcațiuni de viteză, pentru a putea acoperi pe durata unei excursii o cât mai mare diversitate de atracții. Ținând cont și de faptul că zona este izolată și aproape nepopulată, la plecarea într-o excursie, toți participanții trebuie să-și asigure necesarul de echipament și produse de care consideră că au nevoie pe durata excursiei; este datoria organizatorului excursiei să furnizeze un mijloc de transport performant, combustibilul aferent, veste de salvare și nu în ultimul rând, un ghid/conducător de ambarcațiune competent și cunoscător al locurilor. Participanților la excursie le revine datoria să-și asigure necesarul de apă, ținută adaptată la condițiile meteo (prezente și viitoare), medicamentele de care au nevoie la o anumită oră, hrana pentru copii, ochelari de soare, șapcă sau pălărie pentru a evita insolația, etc. Vă rugăm să vă informați înainte de a pleca în excursie, iar pe timpul excursiei să urmați indicațiile conducătorului ambarcațiunii, care la bordul unei ambarcațiuni are autoritate asupra echipajului și întreaga responsabilitate a siguranței deplasării. Foarte probabil, pe parcursul excursiei se va face un popas la o pensiune sau un restaurant. Respectați timpul de staționare convenit cu conducătorul ambarcațiunii, pentru a nu cauza întârzieri și neplăceri celorlalți participanți la excursie. Este neplăcut ca un grup de 5-6 persoane să aștepte o persoană care întârzie, obligând astfel întregul grup să se deplaseze la întoacere pe înserat sau întuneric, în condiții de vizibilitate redusă.

Consum estimat motoare bărci funcție de Putere (CP)

Descriere traseuConsum combustibil
(estimativ) Litri / oră
Putere motor (CP)1550100200
Pensiunea Delta Paradis – Lac Razim – Insula Popina (Rezervaţie Strict Protejată)10202535
Pensiunea Delta Paradis – Lac Razim – Insula Popina – Capul Doloșman – Gura Portiței25355070
Pensiunea Delta Paradis – Braţ Sf. Gheorghe – Complex Cormoran – Localitatea Uzlina – Lac Uzlina –lac Isac –canal Litcov – Canal Crișan – Braţ Sulina –localitatea Crişan – Localitatea Sulina – Marea Neagră.
35

50

65

80
Pensiunea Delta Paradis – Braţ Sf. Gheorghe – Canal Erenciunc ( Rezervație Strict Protejată) – Lacul Erenciuc – Canal Puiu – Complex Roşu – Lac Roşu
25

35

50

70
Pensiunea Delta Paradis – Brațul Sf. Gheorghe – Canalul Perivolovca – Canalul Litcov (opțional se poate servi masa pe malul Canalului Litcov) – Canalul Lung – Braţ Sulina – Canalul Crişan – Lacul Caraorman – Localitatea Letea – Pădurea Letea
35

50

65

80
Pensiunea Delta Paradis – Braț Sf. Gheorghe – Canalul Centura – Localitatea Sf. Gheorghe – Marea Neagră25355070
Pensiunea Delta Paradis – Lac Solomon – Canal Mustaca – Lac Holbina – Canal Centura – Canal Dranov – Localitate Periteaşca de Mare – Malul Mării.
20

30

40

60
Pensiunea Delta Paradis – Lacul Solomon – Canal Mustaca – Lacul Holbina – Lacul Razim – Lacul Cosnei – Lacul Pahane – Lacul Leahova Mică (servit masa) – Lacul Leahova Mare – Canalul V – Gura Portiţei – Marea Neagră
25

35

50

70

Tarife pentru excursii personalizate în Delta Dunării

Destinație excursieCost/adult
(lei)
Cost/copil
7-14 ani

(lei)
Cost/copil
15-18 ani

(lei)
Plaja Perișoru, Gura Portiței2004560
Sf. Gheorghe, Pădurea Caraorman2504560
Sulina3004560
Mila 23 și Sulina (traseu combinat)3504560
Sulina și Sf. Gheorghe (traseu combinat)3504560
Pădurea Letea4004560
Apus de soare Lacul Razelm (traseu scurt)302030
Apus de soare Lacul Razelm (traseu lung)502030
Plimbare lacurile din jurul pensiunii1003550
Plimbare Dunavățul de Sus (sat), Biserică1204560
Plimbare Murighiol port1505065
Tururi pentru pasionații de fotografiat, birdwatching – Preț per destinație + preț consum suplimentar benzină
 • Pentru bărcile mici numărul minim de adulți în barcă pentru care se realizează excursia este de 4 persoane.
 • Pentru bărcile de tip Corsar și Glastron, numărul minim de adulți în barcă pentru care se realizează excursia este de 6 persoane.
 • În cazul în care turiștii doresc să meargă în excursii în regim privat sau cu un anumit tip de barcă și dacă nu se înscriu în numărul minim de adulți/barcă, costul se va raporta la numărul minim de persoane pentru care se realizează excursia.
 • Orice excursie și/sau plimbare, mai ales cele la Gura Portiței se realizează numai dacă condițiile meteorologice sunt favorabile și vântul bate cu o putere foarte scăzută.
 • Femeile însărcinate, persoanele care suferă de diferite afecțiuni sau care pot suferi atacuri de panică sunt rugate să ne comunice acest lucru, asumându-și consecințele transportului/excursiei fiind obligate să semneze o declarație pe proprie răspundere.
 • Copii pot merge în excursii / plimbări numai însoțiți de adulți, care au obligația supravegherii acestora.
 • Delta Paradis nu asigură costurile suplimentare realizate de turiști în cadrul excursiilor (de exemplu: cost jeep / tractor pentru plimbările efectuate la Pădurea Letea, Pădurea Caraorman sau Sf. Gheorghe, cost taxi / microbuz pentru plimbările efectuate la Sulina, mâncarea consumată etc.).
 • În timpul excursiilor / plimbărilor este interzisă orice activitate care ar perturba mediul și fauna, turiștii fiind pe deplin răspunzători pentru orice încălcare a legislației specifice și/sau daunele produse.
 • Nu ne asumăm responsabilitatea în privința eventualelor incidente sau accidente suferite de turiști, produse din propria culpă și/sau neglijență, indiferent de natura lor.
 • Turiștii sunt pe deplin responsabili de daunele materiale produse bărcilor / ambarcațiunilor, produse din propria culpă și/sau neglijență, indiferent de natura lor.
 • În timpul excursiilor / plimbărilor, indiferent de anotimp, recomandăm turiștilor o vestimentație adecvată condițiilor meteo și deplasării cu barca pe apă (șapcă, pălărie, polar, geacă anti-vânt, hanorac, cagulă, etc.).

Câteva imagini din excursii în Delta Dunării

La plecarea în excursie verificați că aveți:

 • îmbrăcăminte adaptată stării vremii și locației spre care vă deplasați;
 • ochelari de soare, șapcă, pălarie sau bandană pentru protejare de razele soarelui;
 • apă potabilă, băuturi răcoritoare;
 • alimente pentru copii mici;
 • medicamentele, dacă urmați un tratament;
 • binoclu, aparat foto cu acumulatorul încărcat, cameră de filmat, reportofon, lupă, etc.;

Atenție: pe parcursul călătoriei cu barca, purtarea vestei de salvare este obligatorie!

Comentariile sunt închise.